Touch pure for Nano Wit

 183,20

Voor het exclusieve Smart Home van uw klanten: de Touch Pure van Loxone in een stijlvol, frameloos design met een sensitief, hoogwaardig glasoppervlak. Voor de eenvoudige en intuïtieve bediening van de verlichting, zonwering en andere centrale functies.

  • uit hoogwaardig, gesatineerd glas
  • keramisch veredeld oppervlak (geen vingerafdrukken zichtbaar!)
  • met geïntegreerd oriëntatielicht (bij Air/Tree varianten met een vaste stroomvoorziening)

Nu met een verbeterde temperatuur- en luchtvochtigheidssensor.

Artikelnummer: 100207 Categorieën: , , , Tags: , Product Brand:

Beschrijving

Exclusiviteit heeft een naam: Touch Pure

Hoogwaardige materialen en een aangename look & feel typeren ons intuïtieve bedieningselement – de Loxone Touch Pure. Speciaal voor klanten met hoge esthetische eisen.

Bedienen was nog nooit zo eenvoudig

We hebben veel tijd en liefde in de ontwikkeling van de Loxone Touch Pure gestoken. Het resultaat is een doordacht bedieningsconcept met vijf drukpunten, geïntegreerd in een design bedieningselement.Wij raden onze drukknopstandaard aan: de grote knop voor de verlichting en de kleine knoppen voor zonwering en muziek. Kan, maar hoeft niet.

PS: een aanraking met de hele handpalm schakelt trouwens de verlichting. Dubbelklikken op uw Touch Pure werkt bovendien ook zoals gewoonlijk.

Temperatuur & luchtvochtig-
heidssensor

De Touch Pure Air en Tree is bovendien uitgerust met een temperatuur- en luchtvochtigheidssensor. Zo zorgt het intelligente Loxone systeem automatisch voor een comfortabel ruimteklimaat: het regelt de temperatuur en de ventilatie zonder extra sensoren. In geval van brand worden uw klanten onmiddellijk gewaarschuwd. Dit maakt van ons besturingselement een multitalent.

Eenvoudige installatie

Dankzij de Loxone Air en Tree technologie is de Loxone Touch Pure in enkele minuten geïnstalleerd en in gebruik genomen. Het bijzondere: Air of Tree variant, de Touch Pure kan ook zonder inbouwdoos* gemonteerd worden. Zo spaart u plaats en tijd.

Montage Touch Pure von Loxone
*De Touch Pure voor Nano is aangesloten op de Nano I/O Air of Nano Dimmer Air. Voor de montage is dus nog steeds een klassieke inbouwdoos nodig.

Voor elke toepassing de juiste technologie

Loxone Touch Pure Tree
Dankzij de flexibele Tree bekabeling is de ingebruikname van de Loxone Touch Pure Tree in enkele ogenblikken geklaard. Het verbeterde montageconcept vereenvoudigt de installatie wezenlijk.
Loxone Touch Pure Air
Onze Touch Pure Air verbindt zich kabelloos met het draadloze Loxone Air systeem. Dankzij de zuinige Air technologie kan de Touch Pure Air gevoed worden met 24 VDC of met een batterij (levensduur circa 2 jaar).
Loxone Touch Pure for Nano
De “for Nano” variant werd speciaal ontwikkeld voor de combinatie met een Loxone Nano IO Air of Loxone Nano Dimmer Air. De Loxone Touch Pure wordt van stroom voorzien door hem eenvoudigweg aan te sluiten.

De Touch Pure varianten

Loxone Touch Pure Tree Loxone Touch Pure Air Loxone Touch Pure for Nano
Batterij 24V voeding
Toepassing Nieuwbouw Bestaande woning Bestaande woning Bestaande woning
Stroomvoorziening 24VDC 2x AAA batterijen 24VDC via Nano I/O of Nano Dimmer Air
Temperatuur- en luchtvochtigheidsmeting Ja Ja Ja Neen
T5-standaard Ja Ja Ja Ja
Klik feedback Ja Ja Ja Ja
Oriëntatielicht Ja Neen Ja Ja

In de doos

Touch Pure Tree:

  • 1x Touch Pure
  • 1x Folder
  • 1x Montageframe

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.