Retour zending

Wilt u een artikel retourneren?

Dit kan uiteraard, houd er hierbij rekening mee dat er ook artikelen zijn die uitgesloten zijn van retournering. Dat zijn o.a. artikelen die speciaal voor u besteld zijn (vind u terug in artikelbeschrijvingen), kabel of draad die voor u op maat geknipt zijn en dus per meter aangeboden worden, verzegelde artikelen waarvan de verzegeling is opengemaakt.

Hoe gaat het in zijn werk:

Stuur binnen de in onze algemene voorwaarden vastgestelde termijn van 14 dagen een mail naar EuroTC en vermeld hierin uw ordernummer en de reden van retourneren. We zullen dan zorgen dat u een retourformulier ontvangt welke u samen met een (kopie) factuur en het pakket retour kunt sturen. De retourzending dient binnen 7 dagen na onze goedkeuring bij ons binnen te zijn. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Wij raden aan om uw pakket aangetekend of verzekerd en voorzien van een track en trace nummer op te sturen. De verzendkosten zijn voor uw rekening. (Op foutief geleverde producten na, hiervoor zijn de verzendkosten voor EuroTC).

Voorwaarden voor retourneren:

U dient de bestelde producten in originele en ongebruikte staat (en in de originele staat verkerende verpakking) te retourneren. Op de originele product verpakkingen dient geen tape of plakband geplakt te worden, ook dient hier niet op geschreven te worden. Stuur origineel ingepakte artikelen retour in een doos. Niet aangemelde (per mail) retourzendingen zullen niet in behandeling genomen worden. Mocht er een van bovengenoemde regels toch blijken dan zal er zorgvuldig door ons naar gekeken worden en kan het gehele orderbedrag niet geretourneerd worden, een aftrek vanaf 15% zal dan berekend worden.