Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw: AI Extension

De  Loxone AI Extension krijgt een upgrade en biedt in de toekomst nog meer flexibiliteit in jouw projecten. Leer meer over de nieuwe functies van de AI extension in deze blog.

AI Extension

Het belangrijkste verschil tussen onze nieuwe AI Extension (artikelnr.: 100471) en het vorige model is op het eerste zicht duidelijk. Waar voorheen 4 analoge ingangen voor spanningssignalen (0-10V) of digitale ingangen beschikbaar waren, bevat de nieuwe AI Extension bovendien 4 analoge ingangen voor stroomsignalen (0/4-20mA). Deze verhogen de meetnauwkeurigheid, afhankelijk van de toepassing, vooral over langere afstanden. In de industriële automatiseringstechniek is het stroomsignaal 4-20mA het meest gebruikte signaal bij de analoge meetwaardetransmissie.

Gebruik de nu in totaal 8 analoge ingangen zoals je wilt en integreer temperatuursensoren, druksensoren of andere stuursignalen. De analoge ingangen kunnen uiteraard ook als digitale ingangen (24VDC) worden gebruikt. De afmetingen blijven slank met slechts 2 staanplaatsen.

Alle openstaande bestellingen zullen automatisch een upgrade krijgen naar de nieuwe versie van de AI Extension (artikelnr.: 100471) zonder extra kosten.

Geplaatst op Geef een reactie

Nieuw: Button Air & Wrist Button Air

Met de Button Air (Art. Nr.: 100465) en de Wrist Button Air (Art. Nr.: 100496) kan elke actie eenvoudig en snel worden geactiveerd. Dankzij de volledige integratie in de huis- en gebouwautomatisering van Loxone kunnen vele functies worden geïmplementeerd, zoals alarmering in noodsituaties, het openen van een rolpoort, een receptiebel en vele andere functies.

Button Air & Wrist Button Air

Dankzij de Air technologie kan de Button Air overal worden geplaatst waar snel en eenvoudig een actie moet worden ondernomen. De Wrist Button Air wordt comfortabel om de pols gedragen en biedt daardoor maximale mobiliteit.

Beide apparaten werken perfect samen met de functiebouwsteen “Noodgevallen Alarm”, zodat er ook uitgebreide AAL-functies (Ambient Assisted Living) mee kunnen worden geïmplementeerd.

Alle technische informatie over de twee nieuwe producten is te vinden in onze webshop.

 

Geplaatst op Geef een reactie

De gamechanger op het vlak van intercoms: De nieuwe Loxone Intercom

De mooiste manier om uw bezoek te verwel-
komen.

Intercoms zullen er nooit meer hetzelfde uitzien

»Perfectie wordt niet bereikt wanneer er niets meer kan worden toegevoegd, maar wanneer er niets meer kan worden weggelaten.«
– Antoine de Saint-Exupéry

Wij zijn ervan overtuigd dat onze intercom de look van een hele productcategorie zal herdefiniëren. Heldere lijnen, elegant understatement en een tijdloos design maken het waarschijnlijk de mooiste video intercom ter wereld. Omdat de eerste indruk altijd de belangrijkste is!

Hoogste kwaliteit »Made in Germany«

Discrete elegantie ontmoet duidelijke kwaliteit. De intercom wordt in Wäschenbeuren geproduceerd op één van de modernste productielijnen van Europa en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontwikkeld om een (bouw)leven lang plezier te geven.
Geplaatst op Geef een reactie

De nieuwe generatie Miniserver Go van Loxone

De tweede generatie van de Miniserver is de meest flexibele oplossing voor de implementatie van professioneel geïnstalleerde gebouwautomatisering. Als draadloze variant is de Miniserver Go even krachtig als zijn bekabelde broertje; de Loxone Miniserver. De Miniserver Go heeft als extra voordeel dat hij niet geïnstalleerd moet worden in een verdeelkast.

Loxone Miniserver GO

Miniserver GO Gen2 kopen

Verder lezen De nieuwe generatie Miniserver Go van Loxone

Geplaatst op Geef een reactie

Domotica versus Smart Home

Iedereen kent domotica. Spijtig genoeg niet op de juiste manier. Klassieke domotica merken beperken zich tot traditionele oplossingen. Daarmee wordt het volledige potentieel van home automation nooit benut. Loxone is anders. Zij geloven in een 360° oplossing. Uw woning denkt mee en anticipeert. Loxone automatiseert meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen per jaar. Het resultaat? Meer comfort t.o.v. doorsnee domotica systemen. Dus vooraleer voor een klassiek domoticasysteem zoals KNX te kiezen, vergelijkt u beter de verschillende mogelijkheden.

Verder lezen Domotica versus Smart Home