Disclaimer

EuroTC besteedt veel tijd en zorg aan de informatie op haar website, maar geeft geen garantie op de juistheid van de versterkte informatie. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de op de website aangetroffen informatie. Alle informatie is onder voorbehoud van prijswijzigingen, typefouten, vergissingen en marktontwikkelingen. Afbeeldingen zijn enkel ter illustratie aanwezig.

Alle op de website aanwezige informatie is eigendom van EuroTC, tenzij anders aangegeven. Het is niet toegestaan om deze informatie te kopiëren en/of te verspreiden, in welke vorm dan ook, voordat hier schriftelijke toestemming voor is gegeven.

Eventueel aanwezige links naar externe partijen zijn geen eigendom van EuroTC en de daarop aanwezig informatie en/of gevolgen van het bezoeken van dergelijke websites valt niet onder de verantwoording van EuroTC.

Door EuroTC verzonden e-mails zijn enkel bestemd voor de geadresseerde. Vanwege de bezorging en vele schakels in de bezorging van e-mails staat EuroTC niet in voor tijdige ontvangst van e-mails. Aan de verzonden informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.