Betaalwijze


Betalen via iDeal:

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Klik in stap 3 van het bestellingsproces op “Bevestig Bestelling”. U zult vervolgens verbonden worden met iDEAL. U kunt daar de betaling voldoen. Vergeet niet om na de betaling door te klikken totdat u weer op onze website terugkomt en een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer krijgt. Alleen dan weet u zeker dat de order en betaling goed zijn verwerkt.

Betalen via Paypal:

Als u een PayPal rekening heeft, kunt u hiermee afrekenen. Klik in stap 3 van het bestellingsproces op “Bevestig Bestelling”. U zult dan verbonden worden met PayPal. U kunt daar inloggen en de betaling voldoen. Vergeet niet om na de betaling door te klikken totdat u weer op onze website terugkomt en een bevestiging van uw bestelling met een ordernummer krijgt. Alleen dan weet u zeker dat de order en betaling goed zijn verwerkt.

Betalen via bankoverschrijving, vooraf overmaken:

U kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN: NL82SNSB0787439347 t.n.v. EuroTC onder vermelding van uw ordernummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt ongeveer 2 werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de reguliere levertijden. Mocht u een BIC-code nodig hebben dan is dit: SNSBNL2A.

Achteraf betalen (Afterpay, Digitale acceptgiro):

AfterPay voert voor EuroTC.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij EuroTC.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 350.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.