Touch & Grill Air

356,63

Met de eerste BBQ thermometer die volledig geïntegreerd is in het Smart Home wordt u de grillmeester die u altijd al wilde zijn. Daarnaast bedient u uw Smart Home met onze beproefde drukknopstandaard.

  • 2 hoogwaardige temperatuursensoren
  • Geïntegreerde timer
  • volledige Loxone Smart Home App integratie
  • Geïntegreerde Touch Pure voor de Loxone drukknopstandaard
  • Geïntegreerde batterij
  • Gegarandeerde blikvanger bij iedere grillparty
Artikelnummer: 100341 Categorieën: , , , Product Brand:

Beschrijving

De eerste integreerbare BBQ thermo-meter in het Smart Home

Wie al eens zijn stuk vlees te lang op de grill heeft laten liggen, weet dat elk moment op weg naar het perfect stukje vlees telt. Opdat elke steak, rosbief of kippenborst slaagt, maken we met de Loxone Touch & Grill u de grillmeester die u altijd al wilde zijn.

Dat maakt dat de Touch & Grill meer kan dan haar naam doet vermoeden. De Loxone Touch & Grill is ’s werelds eerste integreerbare BBQ thermometer in het Loxone Smart Home.

“Saignant” is niet langer aan het toeval overgelaten. Ontdek de intelligente kunst van het grillen!

Meer dan de naam doet vermoeden – talloze toepassingen

De mogelijkheid om de Loxone Touch & Grill te integreren in het Smart Home en de unieke producteigenschappen ervan, maken het de meest veelzijdige BBQ thermometer ter wereld.

Aan de BBQ

Op de BBQ

Als klassieke grillthermometer garandeert de Touch & Grill de perfecte cuisson van elk stuk vlees en tovert elk gerecht zich tot een echt culinair meesterwerk.

Met de twee temperatuursensoren van de Touch & Grill kunt u twee temperaturen parallel meten. Of het nu gaat om de kern- of oventemperatuur, u heeft de temperatuur altijd in het oog.

Het tonen van gegevens verloopt via de geïntegreerde display in de Touch & Grill of uw Loxone Smart Home App.

Wanneer een doeltemperatuur is bereikt, telt elk moment. De Touch & Grill informeert u met een geïntegreerd alarm, de Loxone app en uw Smart Home dat uw gegrilde voedsel van de grill moet worden gehaald.

Op het terras

Op het terras

Wanneer u uw gasten hebt overtuigd met de perfecte steak en de complimentjes hiervoor in ontvangst hebt genomen, start het gemoedelijke deel van de avond. Nu verandert de Touch & Grill in een stijlvol bedieningselement.

Zet de muziek luider, activeer de lichtstemming “Party” en nog veel meer. Uw vrienden zullen onder de indruk zijn.

Als draadloze drukknop beschikt zij over de revolutionaire 5 drukknopstandaard waarmee u uw woning naar wens kunt bedienen

Grillen, dat betekent buiten zijn. Daarom werd de Touch & Grill ook voor buitengebruik ontworpen. Haar kwaliteitsvolle omhuizing en het glasoppervlak is UV-bestendig. Bovendien is haar batterijduur extreem lang.

In de oven

In de oven

Helaas komt ook aan het BBQ-seizoen een einde. Dan staat de oven weer in de schijnwerpers.

Met al haar genoemde functies slaagt de Touch & Grill ook hier een goed figuur.

Of het nu gaat over het zondagdiner, de goudbruine kerstkalkoen of een fijne verjaardagstaart – met de Touch & Grill wordt iedere maaltijd gegarandeerd een succes.

 

In de keuken

Wees creatief

Wees creatief

De toepassingen van de Loxone Touch & Grill zijn bijna eindeloos. Controleer met haar hulp de juiste temperatuur van uw frituurvet, het papflesje met melk, een goede fles rode wijn en meer.

 

 

Grill & Chill

De temperatuur altijd en overal onder controle
Low & slow methoden zijn de ultieme bbq-disciplines. Bij 38°C buitentemperatuur meerdere uren voor de bbq staan – dat gaat voor velen toch te ver. Dankzij de Loxone Touch & Grill hoeft u de perfecte kippenborst niet te missen.

Speel met de kinderen of ga bewegen. Met de Loxone App heeft u de temperatuur van uw eten altijd en overal in beeld.

Barbecueën bij vrienden
De samenwerking met het Loxone Real Smart Home maakt de Touch & Grill tot de meest veelzijdige grillthermometer ter wereld. Alle basisfunctionaliteiten zoals timer, temperatuuraanduiding, tijd en alarm – zijn ook zonder verbinding met uw Loxone Smart Home beschikbaar.

Wanneer je bij vrienden gaat barbecueën moet u het niet zonder perfect gegaarde maaltijden stellen. Neem de Touch & Grill gewoon mee. Dankzij de lange levensduur van de batterij zorgt zij altijd en overal voor de perfecte gaartijd en jaloerse blikken.

Don’t miss the party!
Uw grillparty is volop aan de gang en u wilt natuurlijk het feestje niet missen door constant naast de BBQ te staan of de app te checken.
Omdat elke stap op weg naar de perfectie telt, krijgt u ondersteuning van uw Loxone Smart Home. Bereikt uw vlees de perfecte temperatuur, dan ontvangt u van uw Smart Home een text-to-speech-herinnering dat het tijd is om het vlees eraf te halen.

Bedienen was nog nooit zo eenvoudig-
Touch Pure geïntegreerd

Wanneer u de Touch & Grill niet als grillthermometer gebruikt, dan gebeurt er iets dat enkel in het Smart Home mogelijk is: uw Touch & Grill wordt het stijlvolle bedieningselement in uw woning.

We hebben veel tijd en passie gestoken in de ontwikkeling van de Loxone Touch serie en onze drukknopstandaard. In de Loxone Touch & Grill versmelten beiden tot de meest veelzijdige keukenhulp.

Wij raden onze drukknopstandaard aan: de grote drukknop voor de verlichting, de kleine voor de zonwering en de muziek. Kan, maar hoeft niet.

In de keuken of op het terras: de mobiele Touch & Grill kan op verschillende plaatsen geplaatst worden en daarom als bedieningselement gebruikt worden in twee verschillende ruimten. In de app stelt u in welke ruimte de Touch & Grill nu moet sturen.

Eén app voor alles

Met de Loxone Smart Home app bedient u alles: vanuit uw woning of onderweg. Dit kan ook met de Loxone Touch & Grill. U heeft dan geen nood meer aan de app.

In onze intuïtieve app stelt u beide temperaturen in, houdt u elke actuele temperatuur in het zicht, zet u de timer, laat u zich informeren over het bereiken van de doeltemperatuur of het aflopen van de timer, volg de temperatuurstatistieken op of stel in in welke ruimte de Touch & Grill als bedieningselement zal gebruikt worden.

Kortom: met de Loxone app heeft u alle functionaliteiten van de Touch & Grill in handen

Word een slimme grillmeester

Onder de indruk van de vele mogelijkheden van de Loxone Touch & Grill? Vraag gratis en vrijblijvend een projectaanvraag. Wij maken graag meer dan alleen maar de BBQ slim!

Unieke
producteigenschappen

Intuïtieve bediening

De kleurcodering van de temperatuursensoren en de bijbehorende aansluitingen aan de achterkant maken de ingebruikname kinderspel. De vastgestelde temperatuur wordt onmiddellijk weergegeven in de Loxone App en de Touch & Grill. Een groene en gele LED geven aan welke temperatuur momenteel wordt weergegeven.

Hoogwaardig glas

Het bedieningselement van de Touch & Grill werd uit kwaliteitsvol, gehard glas vervaardigd. Een zachte aanraking is voldoende voor de bediening. De gesatineerde look wordt gecreëerd door een keramische afwerking van het glazen oppervlak. Zo blijven vingerafdrukken onzichtbaar. En dat alles “Made in Germany”.

UV-bestendig

De keuze van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het oppervlak niet vergeelt en dat er geen gebruikssporen te zien zijn. Hierdoor zal uw Touch & Grill u eeuwig plezier schenken.

Digitale display

Het digitale display kan de tijd, de timer en de temperaturen van de beide sensoren weergeven. Bepaal of het display permanent actief moet zijn of in de spaarstand overschakelt naar stand by-modus. Voor een altijd optimale leesbaarheid kan het display traploos worden gedimd.

Bovenste activeringsknop en LED-status

Met een korte klik op de bovenste middelste knop kan de digitale display omgetoverd worden. De twee gekleurde led’s geven aan welke temperatuur momenteel wordt weergegeven. Een klik van 3 seconden schakelt het apparaat in en uit.

Onmiddellijk gealarmeerd

Als een of beide doeltemperaturen wordt over- of onderschreden, wordt een akoestisch alarm geactiveerd. Op hetzelfde moment ontvangt u een pushmelding zodat u altijd en overal op de hoogte bent.

Tip: Laat uw Music Server u informeren of uw vlees gaar is.

Intuïtieve timerfunctie

Met de door onze ontwikkelde drukknop wordt een timer gestart. Een klik van 2 seconden brengt u naar de instellingsmodus. Nu kunt u de timertijd instellen via de vier hoeken. De timer wordt vroegtijdig gestopt door een tweede klik op de onderste middelste knop gedurende 2 seconden.

Lange levensduur van de batterij

De Touch & Grill heeft een geïntegreerde batterij zodat niets nog uw grillplezier in de weg staat. Dankzij de duurzame batterij kunt u meerdere dagen zonder stroomvoorziening werken. De actuele status kan in de app afgelezen worden.

Merkbare kwaliteit

Het kwaliteitsvolle vakmanschap en de keuze van exclusieve materialen geeft de Touch & Grill een nobel gevoel. De rubberen voetjes van de Touch & Grill zorgen voor veiligheid en stabiliteit.

Installatie in Recordtijd

De Touch & Grill is uitgerust met de Loxone Air Technologie en is daarmee net zo eenvoudig te installeren als de andere Loxone Air componenten. Dankzij de Loxone Air technologie en de ingebouwde batterij gaat de Touch & Grill met u mee doorheen uw woning en staat zij u steeds ter beschikking wanneer u haar nodig heeft.

Hoogwaardige temperatuur-sensoren

De hoogwaardige temperatuursensoren hebben een kleurcode zodat de gemeten temperaturen intuïtief kunnen worden afgelezen op het digitale display en in de de Loxone app.
Omdat het bij beide temperatuursensoren gaat over slijtagegevoelige onderdelen zijn deze als reserveonderdelen verkrijgbaar in onze shop.

In de doos

1x Touch & Grill
2x Temperatuursensoren (1500 mm)
1x USB-voeding met 3 landenadapter
1x USB A- naar Micro B-kabel (Power only)
1x Korte handleiding

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.