Ruimteklimaat Sensor Tree Antraciet

282,68

De must-have voor een optimaal binnenklimaat. De Ruimteklimaat Sensor meet de temperatuur, luchtvochtigheid en CO2, zodat de Miniserver het perfecte binnenklimaat kan creëren.

  • nauwkeurige sensor voor temperatuur, luchtvochtigheid en CO2
  • 100% voor een Loxone Smart Home ontwikkeld
  • installatie en ingebruikname in recordtijd
  • tijdloos ontwerp
Artikelnummer: 100277 Categorieën: , , , Product Brand:

Beschrijving

Temperatuur- & vochtmeting en  CO2 Sensor

De Ruimteklimaat Sensor heeft een geïntegreerde temperatuur- & vochtmeting en een CO2-sensor. Met de nauwkeurig verkregen meetgegevens automatiseert uw woning of gebouw uw klimaatregeling in slechts enkele stappen.

Aangename temperaturen en een ideale luchtkwaliteit – ook wel bekend als de klimaatregeling – hebben een belangrijke invloed op het menselijke welbevinden. Wanneer de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit niet in harmonie zijn, dan heeft dit gevolgen voor uw welzijn en gezondheid.

*CO2-meting uitsluitend beschikbaar in de Tree variant.

Perfect voor alle toepassingsgebieden

Plaats de Ruimteklimaat Sensor overal waar er een meetbehoefte is.

Smart Home

Frisse lucht en aangename temperaturen zorgen voor welzijn.
In plaats van het venster te openen na het douchen, reguleert het Smart Home automatisch de temperatuur, luchtvochtigheid en -kwaliteit.

Bedrijven

Concentratie is hier vereist. Daarom is het in kantoren nog belangrijker om regelmatig frisse lucht te voorzien. De Ruimteklimaat Sensor is het aangewezen hulpmiddel om een ventilatiesysteem aan te sturen.

Intelligente automatisering

Met de meetgegevens van de Ruimteklimaat Sensor kunnen talloze individuele eisen worden gerealiseerd. Of het nu gaat om continue temperatuurregistratie of de exacte bepaling van de luchtvochtigheid – de Ruimteklimaat Sensor is uitermate geschikt.

Eenvoudig in iedere omgeving te integreren

Waar je de Ruimteklimaat Sensor ook plaatst, hij blijft altijd discreet op de achtergrond en meet de waarden op een onopvallende manier. Jouw vrienden zullen hem niet snel ontdekken en als ze dat wel doen, zullen ze verbaasd zijn.

Volledige ondersteuning
in de app

Dankzij de geregistreerde waarden van de sensor, zorgt het Loxone Smart Home op elk moment van de dag voor de gewenste comforttemperatuur.

Ga je toch eens vroeger naar huis of wens je de temperatuur toch even aan te passen? Geen probleem, pas dit snel en eenvoudig aan via jouw smartphone of tablet.

Ingebruikname
in recordtijd

Voor ieder toepassingsgebied de gepaste technologie. Dankzij de Loxone Air en Tree technologie is de Ruimteklimaat Sensor in slechts enkele minuten geïnstalleerd en in gebruik genomen. De Ruimteklimaat Sensor is beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

Loxone Tree
Alle Tree producten worden via Plug & Play in gebruik genomen en werken perfect samen met alle Loxone componenten. Gebruik de Tree variant daar waar u probleemloos kan bekabelen.

Loxone Air
Speciaal voor zij die in hun bestaande woning meer intelligentie en ongelofelijk wooncomfort wensen ontwikkelden we onze eigen draadloze technologie, Loxone Air, perfect voor renovaties en restauraties.

Verschillen tussen de varianten

  TREE AIR
 Temperatuurmeting Ja Ja
 Vochtmeting Ja Ja
 CO2-Sensor Ja Nee
 Voeding 24VDC SELV Batterijen (2x 1.5 AAA) of 24VDC SELV

 

In de doos

Variant Tree

1x Ruimteklimaat Sensor Tree
1x Enkelvoudig afdekraam
1x Wallmount

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.