NFC Code Touch for Nano Wit

 373,73

De perfecte toegangsoplossing. De NFC Code Touch biedt de perfecte oplossing voor deuren, poorten en het alarm. Dat allemaal bij het modernste design.

  • Modern, tijdloos design
  • Toegang met codes voor elk familielid
  • Toegang met NFC
  • Uitgifte van in tijd beperkte codes en eenmalige codes
  • Willekeurige functies in werking stellen (bv. poortselectie)
  • Volledige app ondersteuning
  • Hoogwaardige opbouw
  • Eenvoudige installatie en ingebruikname
  • Voor binnen (IP 20)
  • Voor een vlottere installatie raden wij aan een ronde inbouwdoos te gebruiken
Artikelnummer: 100301 Categorieën: , Product Brand:

Beschrijving

NFC Code Touch: de perfecte toegangsoplossing voor deuren, poorten en het alarm

De NFC Code Touch biedt de perfecte toegangsoplossing voor deuren, poorten en het alarm. Dat allemaal bij een modern en tijdloos design.

NFC Code Touch

Ga eenvoudig naar binnen in uw Loxone Smart Home dankzij de getalcombinatie of NFC.

Open met de NFC Code Touch poorten, zoals bijvoorbeeld uw garagepoort.

Wanneer de NFC Code Touch binnen werd aangebracht, kunt u met de NFC Code Touch uw alarm inschakelen of bevestigen.

NFC Code Touch – in gebruik

Codes voor elk toepassing

Voor elk familielid

Betreed uw woning dankzij individuele codes*. Elk familielid beschikt over zijn eigen persoonlijke getalcombinatie.

*De getalcombinatie van uw code moet bestaan uit een combinatie van 2 tot 8 cijfers.

Eva

Sarah

Frank

Eenmalige codes

Tasso

Eenvoudig aanmaken

Herbert

Soms komen er situaties voor waarbij u uw buurman of de postbode eenmalig toegang dient te verlenen.

Wilt u graag de postbode toegang verlenen om een pakketje te bezorgen? Of uw buurman die zo vriendelijk is uw hond uit te laten en hem graag terug wil binnenlaten?

Met een paar klikken in de app, kunt u een code maken die maar één keer gebruikt kan worden. Dit kunt u doen van eender waar.

In tijd beperkte codes

Verhuurt u uw woning via AirBnB of heeft u een schoonmaakster die alleen op vrijdag langskomt? Dan zal u veel plezier beleven aan onze app met de mogelijkheid om in tijd beperkte codes aan te maken.

TIJDVENSTER

Indien nodig, dan kunt u een code aanmaken die alleen actief is binnen een gedefinieerd tijdvenster. Na afloop verliest de code zijn werking.

Deze functie kan gebruikt worden wanneer u bv. uw woning verhuurt via AirBnB.

BEDRIJFSTIJDEN

Open uw poorten via bedrijfstijden. U kan de code activeren op bv. vrijdagen, weekdagen, tijdens uw vakantie … Buiten deze tijden werkt de code niet.

Gebruik deze functie wanneer u bv. de schoonmaakster op bepaalde weekdagen eenvoudig toegang wilt verlenen.

Toegang met NFC

Liever geen codes onthouden en gebruik maken van bv. een sleutelhanger? Geen probleem!

De NFC Code Touch zorgt dankzij een geïntegreerde NFC Reader voor een contactloze en sterk gecodeerde toegang.

NFC Sticker

Open uw deur of poort met de meegeleverde Loxone NFC sticker. Meer stickers zijn verkrijgbaar in onze webshop.

NFC Sleutelhanger

Gebruik de NFC sleutelhanger als een sleutelvervanger en een contactloos toegangsmiddel.

Andere functies activeren

Heeft u meerdere poorten die u met slechts één code wenst te openen? Geen probleem. Door het selecteren van de gewenste poort gevolgd met uw code, wordt dit mogelijk. De NFC Code Touch biedt een breed scala aan toepassingen. Bepaal zelf welke functies u wenst te activeren met uw code.

Volledige app ondersteuning

Vele opdrachten zoals het maken van codes voor uw kinderen of een eenmalige code voor de postbode, kunnen snel en eenvoudig rechtstreeks in de app uitgevoerd worden.

Volgens onze filosofie “één app voor alles”, bieden wij voor alle functies van de NFC Code Touch een volledige app ondersteuning.

ALLES IN EEN OOGOPSLAG

Dankzij een volledige ondersteuning van de NFC Code Touch in de visualisatie, bekomt u snel een overzicht van de acties die met de NFC Code Touch uitgevoerd kunnen worden. Zo is het ook mogelijk om acties zoals bv. het openen van de voordeur rechtstreeks in de app uit te voeren.

VEILIG IS ZEKER

Het uitvoeren van een actie in de app zoals bv. het openen van de voordeur, is bovendien beveiligd met een visualisatie-wachtwoord. Zo bekomt u een maximale beveiliging voor uw gebruikergedefinieerde toegang.

CODES BEHEREN

Maak in de Loxone app eenvoudig een nieuwe algemene code voor bepaalde acties. Deze code is niet gebruiker-gerelateerd. Bepaal hoelang deze geldig is of dat de code na éénmalig gebruik ongeldig wordt. Wanneer de code niet meer gebruikt wordt, dan kunt u deze in enkele klikken verwijderen.

GEBRUIKER GEDEFINIEERDE TOEGANGSCODES

Als administrator kunt u in de instellingen van de Loxone app alle codes per gebruiker aanmaken en wijzigen. Het beheer van de gebruikersgroepen en hun bevoegdheden kunt u eenvoudig configureren in Loxone Config.

GESCHIEDENIS

Als administrator kunt u de geschiedenis van de machtigingen in de Loxone app volgen. Hier worden de exacte datum en de bijhorende tijdstempel bewaard.

Unieke producteigenschappen

Hoogwaardig glas

Het bedieningsoppervlak wordt gemaakt uit hoogwaardig, hard echt glas. Een zachte aanraking is voldoende om te bedienen. Voor een goede optiek wordt het glasoppervlak keramisch veredeld. Zo blijven vingerafdrukken onzichtbaar.
In een complex meerlagig keramisch zeefdrukproces worden verschillende keramische lagen aangebracht, om zo de unieke en hoogwaardige optiek te bekomen. Dit alles wordt in Duitsland vervaardigd.

Vrij te gebruiken knop voor deurbel

Naast het rinkelen van de bel, kunt u de belknop gebruiken met een functie naar keuze. Activeer zo bv. uw verlichting in plaats van het belgeluid.

Vrij te definiëren statusweergave

De geïntegreerde LED verlichting dient met de kleuren rood, groen, blauw en wit als weergave van verschillende toestanden. Naast de standaard weergave kunt u de lichten volgens uw wens kiezen.

Achtergrondverlichting*

Om ook ‘s nachts eenvoudig binnen te geraken, heeft elk cijfer een subtiele achtergrondverlichting. Deze wordt alleen in het donker geactiveerd. Indien gewenst ook alleen wanneer de bewegingsmelder bij de inkom een persoon detecteert – nieuwsgierige voetgangers worden dus niet aangetrokken.
*Deze functie is alleen beschikbaar in Tree en Nano

UV-bestendig

Door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals UV-bestendig kunststof, aangebracht achter echt glas, vergeelt het oppervlak niet en zijn geen gebruikssporen te zien. Kortom: de NFC Code Touch zal u eeuwig plezier bieden.

Klik-feedback

Kies volledig zelf of de Touch bij aanraking een akoestische klik-feedback geeft.

NFC Code Touch – 3D Animatie

Veilig is zeker

Uw veiligheid ligt ons nauw aan het hart. Daarom hebben we veel aandacht besteed aan het thema beveiliging.

AES codering

De codering van onze NFC sticker en onze sleutelhanger is gelijk aan de veiligheidsstandaard van uw bankkaart. Ongecodeerde toegangsmiddelen kunnen eenvoudig en ongemerkt gelezen worden (bv. in de trein). Dankzij de AES codering heeft niemand toegang tot uw codes en dus ook niet tot uw woning.

Hash versleuteling

Uw persoonlijke code wordt dankzij een veilige hash codering verzonden. Een inkijk op uw code is daardoor onmogelijk.

Glasoppervlak

In tegenstelling tot conventionele toegangsoplossingen, zorgt het hoogwaardige oppervlak ervoor dat er geen vingerafdrukken te zien zijn en het laat geen gebruikssporen en tekenen van slijtage achter.

Dieven maken geen kans

Als iemand uw NFC Code Touch probeert te stelen, maakt deze geen schijn van kans. Want buiten uw Loxone Smart Home werkt uw NFC Code Touch niet.

Alles wat uw hartje begeert –
wees creatief

Zet dankzij de NFC Code Touch alles om wat uw hartje begeert. Misschien zelfs nog een beetje meer …

Afsluiten van meubels

Zorg dankzij de NFC Code Touch voor een eenvoudige toegangsoplossing voor uw kasten, meubels of rekken.

Afrekening

Profiteer van een brede scala aan functies van de NFC Code Touch en gebruik deze voor uw afrekeningen. Bijvoorbeeld op kantoor voor de consumptie van maaltijden, drankjes …

Binnendeuren

In elke woning zijn er ruimtes die niet vrij toegankelijk zijn. Gebruik de NFC Code Touch om bijvoorbeeld de toegang tot de technische ruimte te beperken.

Universeel gebruik

Wees creatief en gebruik de NFC Code Touch daar waar u het wilt.

 

Installatie en ingebruikname

Voor elke toepassing de juiste technologie. Dankzij de Loxone Air en Tree technologie wordt de NFC Code Touch in enkele minuten geïnstalleerd en in gebruik genomen. De NFC Code Touch is in volgende varianten te verkrijgen:

Loxone Tree

De Loxone NFC Code Touch Tree en alle andere Tree producten worden via Plug & Play in gebruik genomen en werken perfect samen met alle Loxone componenten. Dankzij de flexibele bekabeling komt de ingebruikname in enkele ogenblikken tot stand.

Loxone Air

Speciaal voor zij die binnen hun bestaande vier muren meer intelligentie willen aanbrengen en wensen te genieten van een ongelooflijk wooncomfort, hebben wij een eigen draadloze technologie ontwikkeld. Loxone Air, perfect voor alle retrofitters en renoveerders.

Loxone for Nano

De variant “for Nano” werd speciaal ontwikkeld voor de combinatie met een Loxone Nano IO Air. Steek de stekker gewoon in het stopcontact, zo wordt de NFC Code Touch aangestuurd. Batterijen zijn daardoor niet langer nodig. Alle functies, zoals in de Tree variant, kunnen gebruikt worden.

Varianten

NFC CodeTouch Tree NFC Code Touch Air NFC CodeTouch for Nano
Batterij voeding 24V voeding
Toepassing Nieuwbouw Bestaande woning Bestaande woning Bestaande woning
LED achtergrondverlichting Ja Nee Ja Ja
Manueel configureerbare status LEDs Ja Nee Ja Ja
NFC Ja Nee Ja Ja
Activering noodzakelijk Nee Ja Nee Nee

Voor 100% te integreren in een Loxone project

Eigen bouwsteen

Eenvoudige configuratie en volledige ondersteuning in de visualisatie. Dit wordt mogelijk gemaakt door eigen ontwikkelde bouwsteen. *

*De Loxone NFC Code Touch vereist een Loxone Config versie 9xx of hoger.

Autoconfig

De NFC Code Touch wordt volledig ondersteund door de autoconfiguratie. Leer meer over de NFC Code Touch en profiteer van de allesomvattende autoconfiguratie. Functies zoals bv. bellen a.d.h.v. de NFC Code Touch worden met een druk op de knop geconfigureerd.

Gebruikersgroepen

Volledige ondersteuning van de Loxone gebruikersgroepen. Beheer als administrator alle toegangscodes in de app. Gebruikersgroepen en tijdelijke rechten van de betreffende gebruikers worden overzichtelijk gedefinieerd in de Loxone config.

Ingebruikname in recordtijd

De perfecte toegangsoplossing wordt in enkele minuten geconfigureerd en in gebruik genomen. Dit wordt uitgelegd in een voorbeeld.

In de doos

Tree variant
1x NFC Code Touch Tree
1x Loxone NFC Sticker

Air variant
1x NFC Code Touch Air
1x Batterij
1x Loxone NFC Sticker

For Nano variant
1x NFC Code Touch for Nano
1x Loxone NFC Sticker

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.